Aceste principii le-am citit intr-o carte care m-a inspirat si m-a marcat. Oamenii de succes au un secret, o formula care o folosesc. Sunt oameni, care studiaza si cerceteaza oamenii de succes, oameni cu averi impresionante, cu cariere in politica, cinematografie, show-business, literatura, etc. Pe internet sunt numeroase "metode", ''pași'' de succes, care ulterior, trebuie sa mai platesti ca sa afli continuarea.
Gândurile pot fi materializate. O obsesie arzatoare face minuni. Miracolele devin realitate, dacă gandim creativ. Totul depinde de limitele personale...
Napoleon Hill, Robert Kiyosaki, Donald Trump, Paul Zane Pilzer - sunt doar cateva persoane care scriu despre ABeCe-ul succesului. Va sfatuiesc sa citiți cartile lor.
1. Dorința
Dorința este cea care ne face să ne împlinim visurile, să le concretizam. Cereți daruri de preț de la viață și o să le aveți! Atunci când dorința concentreaza o forta imensa cu scopul de a va asigura victoria, nu aveti voie să vă retrageți, veți atinge succesul. Dorința creeaza victoria din infrangerea temporara.
Mintea nu cunoaste alte limite, in afara de cele pe care le stabilim noi însine
2. Încrederea
Încrederea este chimistul-șef al mintii. Atunci când este combinata cu vibratia gândului, subconstientul preia automat această vibratie, o transpune in echivalentul ei spiritual și o transmite Inteligentei Infinite, exact așa cum se întimpla in cazul rugaciunii. Încrederea, dragostea și sexul sunt cele mai puternice dintre toate emoțiile pozitive. Atunci când cele trei sunt combinate, ele au efectul "animarii" vibratiei gândului.
Încrederea directionată face ca fiecare gând al nostru sa capete o putere grozava. Puteți ajunge mai sus decât v-ati imaginat vreodata , susținuți doar de forța incredibila a increderii dvs in propria persoana.
Atât bogația, cât și saracia sunt copii încrederii.
3. Autosugestia
Autosugestia este termenul care se poate aplica tuturor stimulilor sau afirmatiilor autoinduse, care ajung in mintea unui individ prin cele cinci simțuri. Cu alte cuvinte, autosugestia reprezinta sugestionarea sinelui. Gândurile dominante cărora individul le permite să rămână în mintea constienta (este irelevant daca sunt gânduri negative sau pozitive), cu ajutorul autosugestiei, pot ajunge in subconstient si il pot influenta.
Pentru a obtine rezultate uimitoare, partea cea mai profunda a spiritului trebuie sa lucreze în favoara noatră. Adaugati la aceasta si puterea emotiei si combinatia rezultata va fi infailibila.
Fiecare obstacolvine împreuna cu samânța unui beneficiu imens.
4. Cunostintele de specialitate
Exista doua tipuri de cunostinte, unele generale, altele de specialitate. Cultura generala, indiferent de cat de variata ar fi, nu vă va ajuta prea mult în acumularea bogatiilor. Cunostintele nu vor atrage bani decat daca sunt organizate si directionate cu inteligenta, cu ajutorul planurilor de actiune practice, pana veti ajunge la finalul cert al acumularilor de bani.
Aveti puterea de a va educa singur și de a descoperi cunostintele care sa va aduca acolo unde doriti să ajungeti. Nu trebuie sa incepeti de jos atunci cand urmati acest plan simplu. Cunostintele sunt doar o putere potentiala. Trebuie sa fiti deschisi pentru a putea primi educatia care va veni la dvs in urma anumitor experiente si prin conectarea cu alte minti
Cunostintele paveaza calea spre bogatii - atunci cand știi ce cale alegi
5. Imaginatia
Imaginatia este atelierul în care omul iși faureste toate planurile. Cu ajutorul imaginatie, el da forma impulsului si dorintei. Se spune ca omul poate crea orice isi imagineaza.
Singura limitare a omului, care tine doar de domeniul ratiunii, consta in dezvoltarea si folosirea imaginatiei sale. El inca nu a atins apogeul in folosirea facultatii sale imaginative, a descoperit ca are imaginatie si a inceput s-o foloseasca intr-un mod extrem de elementar.
Toate oportunitatile de care aveti nevoie in viata salasluiesc, in stare latenta, in imaginatia dvs. Imaginatia este atelierul mintii, locul in care energia mentala se transforma in impliniri si bogatie. Imaginatia este ingredientul a carui lipsa poate duce la esec, dar si catalizatorul marilor succese.
Multe averi asteapta sa fie facute dintr-o simpla idee. Puteti castiga mii sau milioane de dolari chiar si fara a avea un plan original - puteti sa gasiti, pur si simplu, o noua combinatie.
Pâna si cea mai simpla unealta are nevoie de cineva care să stie cum s-o foloseasca.
6. Planificarea atenta
Ati citit ca tot ceea ce creeaza omul incepe sub forma unei dorinte, care apare în prima etapa a calatoriei dinspre abstract spre concret, în atelierul imaginatiei, acolo unde sunt create si organizate planurile care duc la transformarea dorintei in echivalentul ei fizic.
Succesul nu trebuie explicat. Esecul nu are scuză.
7. Hotărârea
Lipsa hotaririi este o cauza principala a esecului. Fiecare dintre noi are o parere, dar in cele din urma, parerea dvs este singura care va poate pune lumea in miscare. Daca sunteti influentat de opiniile altora, nu veti avea nici o dorinta proprie.
O minte hotarata capata o putere extraordinara. Indecizia îsi are adesea radacinile în tinerete. Trebuie să invatati cum să o evitati și cum să ii ajutati pe altii sa o evite. Analiza-ti evenimentele care au dus la luarea unor decizii importante și va veti putea formula un ghid de actiune
Orice om puternic este guvernat de propria putere.
8. Perseverența
Perseverența este un factoe esential in procesul de transformare a dorintei in echivalentul ei monetar. Perseverenta nu poate exista fara vointa. Vointa si dorinta pot fi o combinatie irezistibila. Oamenii care acumuleaza averi imense dau impresia, în general, ca sunt reci și duri. Adesea sunt intelesi gresit. Ei au foarte multa vointa pe care o combina cu perseverenta si pe care o plaseaza la baza dorintelor lor, pentru a se asigura ca ating obiectivele pe care și le-au propus.
Cei mai multi oameni sunt gata să renunte la scopurile și la obiectivele lor la primul semn de opozitie sau de ghinion. Veti recunoaste si veti ignora anumite slabiciuni care stau intre dvs și obectivele pe care le doriti sa le atingeti. Perseverenta dvs se va transforma intr-o putere care va creste constant și care va impune respect.
Perseverenta schimba caracterul omului in aceeasi maniera in care carbonul preschimba fierul sfarâmicios în otel deosebit de tare. Perseverenta vă va ajuta să vă dezvoltati constiinta succesului, iar subconstientul dvs va actiona mereu in directia obtinerii averilor impresionante pe care vi le doriti.
Fiți atent la drumurile grele, pe acolo își croiesc calea cei puternici.
9. Puterea grupului de "minți stralucite"
"Mintea strălucita" poate fi definita astfel: "Coordonarea cunostintelor și a efortului, indeplinita de armonie, intre doi sau mai multi oameni, în vederea atingerii unui obiectiv bine definit" (Andrew Carnegie)
Niciun individ nu poate avea o putere extraordinara, fara a folosi "mintea stralucita"
Mintea umana este o forma de energie. Când doua sau mai multe minti coopereaza in armonie, ele formeaza o mare "rezerva" de energie si o forta invizibila care poate fi asemanatoare cu o minte sclipitoare. Este necesar să planificati și să organizati lucrurile, pentru ca sa aveti succes. Saracia nu necesita niciun fel de planificare.
Fericirea vine din a face lucruri, nu din a le poseda.
10. Misterul transmutării energiei sexuale
Emotia sexuala creeaza o stare de spirit. Din cauza ignorantei, aceasta stare este asociata, in general, cu latura fizica a vietii, si din cauza influentelor nefavorabile la care au fost supusi cei mai multi oameni in dobandirea cunostintelor despre sex, aceste lucruri sunt tratate partinitor.
Motivul principal pentru care cei mai multi barbati de succes nu ating aceasta performanta inainte de 40-50 de ani este tendinta lor de a-și risipi energia prin atentia extrema acordata exprimarii fizice a emotiei sexuale. Acest obicei al barbatilor a dus la apariția vorbei: "Și-a facut de cap în tinerețe"
Energia sexuala poate duce la aparitia unui geniu, la fel cum s-a intimplat în cazul lui Thomas Edison sau al lui Andrew Jackson. Energia sexuala este cea care duce la aparitia entuziasmului, a imaginatiei creatoare, a dorintei intense, a perseverentei și a tuturor celorlalte calitați care va ofera bogatie si fericire.
Puteți ajunge la izvorul bogației infinite folosind aceasta FORȚĂ.
11. Subconstientul
Subconstientul este, de fapt, o latura a constiintei, in care orice impuls al gândului ce ajunge la regiunea constienta a spiritului prin oricare dintre cele cinci gânduri pot fi reamintite sau retrase, la fel cum scrisorile pot fi luate sau introduse dintr-o arhiva.
Subconstientul lucreaza zi si noapte. El primeste și inregistreaza sentimente și gânduri, indiferent de natura lor. Puteți sădi în mod voluntar în subconstientul dvs orice plan, gând sau obiectiv pe care doriti sa-l transformati in echivalentul sau fizic sau monetar. Subcontientul actioneaza mai întai asupra dorintelor dominante care au fost corelate cu sentimentele, cum ar fi increderea.
Dincolo de mintea dvs domneste Inteligenta Infinita, la care subconstientul sepoate racorda ca un radio. Energia intregului Univers vă poate ajuta, astfel inact rugaciunile voastre sa-și gaseasca raspunsul.
Trebuie să exersați zi de zi, pentru a vă bucura de toata puterea subconstientului dvs. În acest fel veti putea controla impulsurile gândului care stau la baza oricarui plan sau activitati.
Omul este masura gândurilor sale.
12. Creierul
Imaginatia creatoare este "receptorul" creierului, ea recepteaza gandurile eliberate de creierele altor oameni. Este mijlocul de comunicare dintre mintea constienta si cea rationala si cele 4 surse de la care vin stimulii gandirii. Atunci cand este stimulata la un nivel inalt de vibratie, mintea devine mai receptiva la gandurile care ajung la ea din sursele exterioare. Acest procea are loc atat prin intermidiul celor negative. Doar asa pot fi intensificate vibratiile gandului.
Zece trilioane de servitori minusculi - fiecare celula din creierul dvs - creeaza sabloanele gandului, ale imaginatiei si a vointei. Mintea poate acumula orice cunostinta care va poate aduce bogatii.
Majoritatea oamenilor isi doresc averi imense, insa putini dispun de un plan bine definit si de o dorinta arzatoare care sa le paveze calea catre fericire.
13. Al saselea simt
Ultimul principiu este cunoscut drept al saselea simt, prin care Inteligenta Infinita poate comunica in mod voluntar cu omul, fara nici un efort din partea lui.
Acest principiu constituie apogeul filozofiei prezentate. El poate fi asimilat, inteles si aplicat doar prin aplicarea prealabila a celor 12 principii mentionate.
Ultima treapta pe scara succesului nu este niciodata aglomerata.
Mintea nu cunoaste alte limite, in afara de cele pe care le stabilim noi însine
2. Încrederea
Încrederea este chimistul-șef al mintii. Atunci când este combinata cu vibratia gândului, subconstientul preia automat această vibratie, o transpune in echivalentul ei spiritual și o transmite Inteligentei Infinite, exact așa cum se întimpla in cazul rugaciunii. Încrederea, dragostea și sexul sunt cele mai puternice dintre toate emoțiile pozitive. Atunci când cele trei sunt combinate, ele au efectul "animarii" vibratiei gândului.
Încrederea directionată face ca fiecare gând al nostru sa capete o putere grozava. Puteți ajunge mai sus decât v-ati imaginat vreodata , susținuți doar de forța incredibila a increderii dvs in propria persoana.
Atât bogația, cât și saracia sunt copii încrederii.
3. Autosugestia
Autosugestia este termenul care se poate aplica tuturor stimulilor sau afirmatiilor autoinduse, care ajung in mintea unui individ prin cele cinci simțuri. Cu alte cuvinte, autosugestia reprezinta sugestionarea sinelui. Gândurile dominante cărora individul le permite să rămână în mintea constienta (este irelevant daca sunt gânduri negative sau pozitive), cu ajutorul autosugestiei, pot ajunge in subconstient si il pot influenta.
Pentru a obtine rezultate uimitoare, partea cea mai profunda a spiritului trebuie sa lucreze în favoara noatră. Adaugati la aceasta si puterea emotiei si combinatia rezultata va fi infailibila.
Fiecare obstacolvine împreuna cu samânța unui beneficiu imens.
4. Cunostintele de specialitate
Exista doua tipuri de cunostinte, unele generale, altele de specialitate. Cultura generala, indiferent de cat de variata ar fi, nu vă va ajuta prea mult în acumularea bogatiilor. Cunostintele nu vor atrage bani decat daca sunt organizate si directionate cu inteligenta, cu ajutorul planurilor de actiune practice, pana veti ajunge la finalul cert al acumularilor de bani.
Aveti puterea de a va educa singur și de a descoperi cunostintele care sa va aduca acolo unde doriti să ajungeti. Nu trebuie sa incepeti de jos atunci cand urmati acest plan simplu. Cunostintele sunt doar o putere potentiala. Trebuie sa fiti deschisi pentru a putea primi educatia care va veni la dvs in urma anumitor experiente si prin conectarea cu alte minti
Cunostintele paveaza calea spre bogatii - atunci cand știi ce cale alegi
5. Imaginatia
Imaginatia este atelierul în care omul iși faureste toate planurile. Cu ajutorul imaginatie, el da forma impulsului si dorintei. Se spune ca omul poate crea orice isi imagineaza.
Singura limitare a omului, care tine doar de domeniul ratiunii, consta in dezvoltarea si folosirea imaginatiei sale. El inca nu a atins apogeul in folosirea facultatii sale imaginative, a descoperit ca are imaginatie si a inceput s-o foloseasca intr-un mod extrem de elementar.
Toate oportunitatile de care aveti nevoie in viata salasluiesc, in stare latenta, in imaginatia dvs. Imaginatia este atelierul mintii, locul in care energia mentala se transforma in impliniri si bogatie. Imaginatia este ingredientul a carui lipsa poate duce la esec, dar si catalizatorul marilor succese.
Multe averi asteapta sa fie facute dintr-o simpla idee. Puteti castiga mii sau milioane de dolari chiar si fara a avea un plan original - puteti sa gasiti, pur si simplu, o noua combinatie.
Pâna si cea mai simpla unealta are nevoie de cineva care să stie cum s-o foloseasca.
6. Planificarea atenta
Ati citit ca tot ceea ce creeaza omul incepe sub forma unei dorinte, care apare în prima etapa a calatoriei dinspre abstract spre concret, în atelierul imaginatiei, acolo unde sunt create si organizate planurile care duc la transformarea dorintei in echivalentul ei fizic.
Succesul nu trebuie explicat. Esecul nu are scuză.
7. Hotărârea
Lipsa hotaririi este o cauza principala a esecului. Fiecare dintre noi are o parere, dar in cele din urma, parerea dvs este singura care va poate pune lumea in miscare. Daca sunteti influentat de opiniile altora, nu veti avea nici o dorinta proprie.
O minte hotarata capata o putere extraordinara. Indecizia îsi are adesea radacinile în tinerete. Trebuie să invatati cum să o evitati și cum să ii ajutati pe altii sa o evite. Analiza-ti evenimentele care au dus la luarea unor decizii importante și va veti putea formula un ghid de actiune
Orice om puternic este guvernat de propria putere.
8. Perseverența
Perseverența este un factoe esential in procesul de transformare a dorintei in echivalentul ei monetar. Perseverenta nu poate exista fara vointa. Vointa si dorinta pot fi o combinatie irezistibila. Oamenii care acumuleaza averi imense dau impresia, în general, ca sunt reci și duri. Adesea sunt intelesi gresit. Ei au foarte multa vointa pe care o combina cu perseverenta si pe care o plaseaza la baza dorintelor lor, pentru a se asigura ca ating obiectivele pe care și le-au propus.
Cei mai multi oameni sunt gata să renunte la scopurile și la obiectivele lor la primul semn de opozitie sau de ghinion. Veti recunoaste si veti ignora anumite slabiciuni care stau intre dvs și obectivele pe care le doriti sa le atingeti. Perseverenta dvs se va transforma intr-o putere care va creste constant și care va impune respect.
Perseverenta schimba caracterul omului in aceeasi maniera in care carbonul preschimba fierul sfarâmicios în otel deosebit de tare. Perseverenta vă va ajuta să vă dezvoltati constiinta succesului, iar subconstientul dvs va actiona mereu in directia obtinerii averilor impresionante pe care vi le doriti.
Fiți atent la drumurile grele, pe acolo își croiesc calea cei puternici.
9. Puterea grupului de "minți stralucite"
"Mintea strălucita" poate fi definita astfel: "Coordonarea cunostintelor și a efortului, indeplinita de armonie, intre doi sau mai multi oameni, în vederea atingerii unui obiectiv bine definit" (Andrew Carnegie)
Niciun individ nu poate avea o putere extraordinara, fara a folosi "mintea stralucita"
Mintea umana este o forma de energie. Când doua sau mai multe minti coopereaza in armonie, ele formeaza o mare "rezerva" de energie si o forta invizibila care poate fi asemanatoare cu o minte sclipitoare. Este necesar să planificati și să organizati lucrurile, pentru ca sa aveti succes. Saracia nu necesita niciun fel de planificare.
Fericirea vine din a face lucruri, nu din a le poseda.
10. Misterul transmutării energiei sexuale
Emotia sexuala creeaza o stare de spirit. Din cauza ignorantei, aceasta stare este asociata, in general, cu latura fizica a vietii, si din cauza influentelor nefavorabile la care au fost supusi cei mai multi oameni in dobandirea cunostintelor despre sex, aceste lucruri sunt tratate partinitor.
Motivul principal pentru care cei mai multi barbati de succes nu ating aceasta performanta inainte de 40-50 de ani este tendinta lor de a-și risipi energia prin atentia extrema acordata exprimarii fizice a emotiei sexuale. Acest obicei al barbatilor a dus la apariția vorbei: "Și-a facut de cap în tinerețe"
Energia sexuala poate duce la aparitia unui geniu, la fel cum s-a intimplat în cazul lui Thomas Edison sau al lui Andrew Jackson. Energia sexuala este cea care duce la aparitia entuziasmului, a imaginatiei creatoare, a dorintei intense, a perseverentei și a tuturor celorlalte calitați care va ofera bogatie si fericire.
Puteți ajunge la izvorul bogației infinite folosind aceasta FORȚĂ.
11. Subconstientul
Subconstientul este, de fapt, o latura a constiintei, in care orice impuls al gândului ce ajunge la regiunea constienta a spiritului prin oricare dintre cele cinci gânduri pot fi reamintite sau retrase, la fel cum scrisorile pot fi luate sau introduse dintr-o arhiva.
Subconstientul lucreaza zi si noapte. El primeste și inregistreaza sentimente și gânduri, indiferent de natura lor. Puteți sădi în mod voluntar în subconstientul dvs orice plan, gând sau obiectiv pe care doriti sa-l transformati in echivalentul sau fizic sau monetar. Subcontientul actioneaza mai întai asupra dorintelor dominante care au fost corelate cu sentimentele, cum ar fi increderea.
Dincolo de mintea dvs domneste Inteligenta Infinita, la care subconstientul sepoate racorda ca un radio. Energia intregului Univers vă poate ajuta, astfel inact rugaciunile voastre sa-și gaseasca raspunsul.
Trebuie să exersați zi de zi, pentru a vă bucura de toata puterea subconstientului dvs. În acest fel veti putea controla impulsurile gândului care stau la baza oricarui plan sau activitati.
Omul este masura gândurilor sale.
12. Creierul
Imaginatia creatoare este "receptorul" creierului, ea recepteaza gandurile eliberate de creierele altor oameni. Este mijlocul de comunicare dintre mintea constienta si cea rationala si cele 4 surse de la care vin stimulii gandirii. Atunci cand este stimulata la un nivel inalt de vibratie, mintea devine mai receptiva la gandurile care ajung la ea din sursele exterioare. Acest procea are loc atat prin intermidiul celor negative. Doar asa pot fi intensificate vibratiile gandului.
Zece trilioane de servitori minusculi - fiecare celula din creierul dvs - creeaza sabloanele gandului, ale imaginatiei si a vointei. Mintea poate acumula orice cunostinta care va poate aduce bogatii.
Majoritatea oamenilor isi doresc averi imense, insa putini dispun de un plan bine definit si de o dorinta arzatoare care sa le paveze calea catre fericire.
13. Al saselea simt
Ultimul principiu este cunoscut drept al saselea simt, prin care Inteligenta Infinita poate comunica in mod voluntar cu omul, fara nici un efort din partea lui.
Acest principiu constituie apogeul filozofiei prezentate. El poate fi asimilat, inteles si aplicat doar prin aplicarea prealabila a celor 12 principii mentionate.
Ultima treapta pe scara succesului nu este niciodata aglomerata.
inspirat din cartea "De la idee la bani" de Napoleon Hill
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu